Vanuit haar jarenlange ervaring, kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving  als ook is het vertalen van wet- en regelgeving naar hapklare brokken om mee te werken in de praktijk, heeft QCareOrganisatieadvies zich gespecialiseerd in opleiding, scholing en training van verschillende medewerkers op verschillende niveaus in een organisatie. Zo is er expertise opgebouwd in het aanleren van vaardigheden op het gebied van risicomanagement (analyseren van risico’s en incidenten), het praktisch instrueren van mensen met het werken met Zorgleefplannen,  het coachen van medewerkers op het gebied van belevingsgerichte zorg, verantwoorde zorg, hygiëne en (medicatie)veiligheid en kan scholing geboden worden op maat in de vorm van o.a. klinische lessen, gastcolleges, workshops, in company training en/of coaching on the job.

QCareOrganisatieadvies kan opleiding en training op maat verzorgen: wilt u dat we alles voor u regelen? Van het uitdenken van ideeën, het organiseren van scholing en training en instrueren van uw medewerkers? Allerlei varianten en opties zijn mogelijk.  Ook kunnen we onderdelen van scholing en training verzorgen en zo een bijdrage leveren aan kwaliteitsverbetering in uw organisatie.

Bent u nieuwsgierig wat QCareOrganisatieadvies voor u kant beteken? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan of maakt een afspraak voor een adviesconsult.